Previous Next

На шкільному турнірі визначили призерів

Таких шалених емоцій фінального матчу шкільного турніру, присвяченого Дню захисту дітей, стадіон «Ворскла» не бачив вже мабуть давно. Лише уявіть, в останній атаці команда школи 38 змогла зрівняти рахунок в основний час і перевести матч із школою №6 у серію пенальті, завершивши матч рахунком 2:2. Але їхні суперники із шостої гімназії, хоч і зовсім юні, але змогли витримати такий удар і в серії пенальті вирвати перемогу.

Що ж потім творилося на газоні «Ворскла» важко навіть і передати. Купа-мала із переможців, їхніх викладачів та батьків. А от срібні призери турніру проявили дуже високий рівень поваги до суперників, усі, як один привітали своїх візаві з перемогою. Особливо відзначимо Костянтина Губу, голкіпера 38-ої школи. Це справжній лідер, як на полі, так і поза ним. Ви б бачили, які «мертві» м’ячі він витягував!

Вітали ж маленьких футболістів з призовими місцями їхні дорослі колеги із «Ворскли». Оце був справжні шквал радощів! Ми лише додамо для узагальнення, що перше місце у команди гімназії №6, друге у школи №38, третє - №37, трохи не дотягнули до п’єдесталу – учні 12 школи.

Призи та подарунки були від спонсорів турніру: торгової марки «Полтава», «Моршинської» та «Ігроленду». А також організаторів: футбольного клубу «Ворскла», громадської спілки «Федерація футболу Полтавщини» та управління освіти Полтавської міської ради.

2018 © Асоціація Футболу Полтавщини — Всі права застережено

Меню - АФП